Startpagina

Welkom bij de Bewonersvereniging Ittersumerbroek!

De BVI(*) is een zelfstandige vereniging welke is aangesloten bij de Woonkoepel.
De vereniging zet zich in voor de belangen van de bewoners van, ‘door de SWZ geëxploiteerde’ seniorenwoningen in de wijk Ittersumerbroek te Zwolle-Zuid. En voor ontmoetingen met de andere bewoners uit Ittersumerbroek.
(*)Gemakshalve hanteren wij deze afkorting op de website

Op dit moment zijn er een zestal pagina’s te bezichtigen. Deze kunt u bereiken door op de verschillende, ‘kopjes’ te klikken die u bovenaan de pagina in ons logo aantreft hierboven en tevens op alle andere pagina’s.

Ze zijn allen hetzelfde in opzet, alleen de zesde keuze, Foto’s, heeft een sub-menu, Foto-Archief. Wanneer u met de aanwijzer van uw muis over de tekst, foto’s, beweegt wordt het sub-menu zichtbaar. 

Mocht u ook lid willen worden, neem dan contact met ons op, u vindt onze contactgegevens HIER
Als lid mag u niet alleen gratis deelnemen aan de wekelijkse aktiviteiten, maar ook aan tal van andere nog nader te bepalen bezigheden, zoals gezamenlijke uitje.

Naast de meer statische informatie, zullen tevens met enige regelmaat nieuwe foto’s te bezichtigen zijn van o.a. aktiviteiten in en buiten de ontmoetingsruimte, maar ook van andere gelegenheden.

Kijk gerust eens rond, of neem contact met ons op mocht u lid willen worden of vragen hebben, kortom, veel plezier en tot gauw!

Met Vriendelijke Groet,

Team Bewonersvereniging Ittersumerbroek.

Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom op de site. En alle pagina’s zijn met iedere pc, laptop, mobiele telefoon of tablet te bezichtigen (mits u tevens over een internetverbinding beschikt).